Strana 1 od 1

Primorski radio 96,5 MHZ (UGAŠENO)

PostPostano: 22.10.2009, 21:36
Postao/la gost
Primorski radio 96,5 MHZ.jpg
Primorski radio 96,5 MHZ.jpg (41.43 KiB) Pogledano 111 puta


Primorski radio prvi je potpuno formatirani radio u ovom dijelu Hrvatske. Produkcijski, programski i glazbeno je koncipiran prema najvišim svjetskim standardima, te je u potpunosti u skladu s koncepcijom moderne svjetske radio postaje 21. stoljeća. Hitovi, hitovi i samo hitovi - glazbena je orijentacija radija koji je svoju probranu glazbenu bazu usmjerio slušateljima željnima kvalitetne, poznate i uvijek aktualne glazbe. Upravo zato je pop-rock 80-ih i 90-ih, te najnovija glazba našeg vremena jedino što ćete na Primorskom i slušati - glazbeni izleti u mekani šund, tešku alternativu ili duboku povijest (p)ostali su stvar prošlosti. Vijesti su kratke i jezgrovite, u njima se ističe bitno a preskače nebitno, prometni servis vas ekspresno informira o bilo kakvom problemu na cestama, prognoza vremena vam daje jasnu informaciju bez nabrajanja nerazumljivih brojki i podataka, a dugih polemika i dosadnih monologa - nema! Komercijalni dio je produciran s iznimnom pažnjom, te je uklopljen u program na način da gotovo ne utječe na zanimljivost i dinamiku, pružajući tako našim klijentima zadovoljstvo uslugom, dok s druge strane slušatelja zadržava na frekvenciji, ne tjerajući ga da zbog reklama mijenja postaju ili gasi radio.


http://www.primorski.hr/

Re: Primorski radio

PostPostano: 18.11.2010, 13:45
Postao/la nikola
Primorski radio promijenio ime i "skresao" lokalni sadržaj

Slika

Primorski radio je promijenio ime u Totalni FM budući da je postao dio istoimene mreže.

Radi se o mreži od 8 lokalnih postaja koje na tržištu nastupaju pod imenom Totalni FM i u većem dijelu dana emitira isti program koji se radi u Zagrebu, a povremeno se prekida lokalnim vijestima.

Samo 2 sata dnevno je rezervirano za lokalni program koji se emitira u terminima koji su daleko od udarnih: od 18:00 do 20:00 i vikendom od 15:00 do 17:00.

Namjera je producirati što jeftiniji program i oglašivačima ponuditi što veći doseg. Kritičari ovakvih umrežavanja tvrde da se ovakve radijske mreže ne rade zbog kvalitetnijeg programa nego je sve podređeno oglašivačima.

Slušatelji će presuditi i to vrlo vjerovatno u korist ovakvog koncepta budući da iza projekta stoji radijski mogul Juraj Hrvačić, osnivač radija Antena, Narodnog radija i direktor Hrvatskog radijskog festivala.

U.V./Korzo.net
____________________________________
Eto, jedan lokalni radio manje :(

Re: Primorski radio

PostPostano: 18.11.2010, 14:08
Postao/la Adamić
Baš sam neki dan slušao i čudio se kako stalno ponavljaju neki FM.

U svakom slučaju bit će to moja usputna stanica, ako naletim . Meni je radio Trsat no1.

Re: Primorski radio

PostPostano: 18.11.2010, 14:18
Postao/la Fiamma
Meni će faliti stari koncept, imali su dobru muziku i svakih pol ure izvještaj iz prometa. Nadam se da barem to nisu maknuli...
Čim su počeli s modifikacijama vijesti i dgurih izvješća i mijenjanjem uhodanog programa, nije mi mirisalo na dobro...

Re: Primorski radio 96,5 MHZ (NE POSTOJI)

PostPostano: 21.11.2020, 11:26
Postao/la Adamić
Primorski radio je počeo s emitiranjem 1. ožujka, 1996. godine kada je upravo iz Grand hotela Adriatic krenuo s emitiranjem. Tada kao Radio Opatija, kao prvi županijski radio u Primorsko-goranskoj županiji koji sa svojih 8 odašiljača pokriva cijelo područje Primorsko-goranske županije.

Od 2010. godine zvao se Totalni FM Rijeka koji se ugašen 2020. Danas je prazan prostor u Erazma Barčića 4a.