Dobrodošli na prvi forum o gradu Rijeci i Primorsko-goranskom zavičaju, koji je otvoren za sve ljude na svijetu, bez obzira na nacionalnost, vjeru i porijeklo.

Prijava  •  REGISTRIRAJ SE !

www.visitrijeka.hr (TZ Rijeka)

Pravila foruma
Slobodno predstavite web stranicu iz našeg kraja. Stranice kojih više nema, nose oznaku"NEAKTIVNA DOMENA" .
Avatar korisnika
Adamić
Moderator
Moderator
Legenda foruma
Legenda foruma
 
Postovi: 23205
Teme: 916
Pridružen: 12.6.2009, 02:27
Lokacija: Grad Rijeka

www.visitrijeka.hr (TZ Rijeka)

Post broj:#1  PostPostao/la Adamić » 5.11.2013, 17:59

Nova web stranica od 100 000 kn na riječkom virtualnom nebu !
-------------------------------------------------------------
Nove mrežne stranice za više turista

Autor: Saša Vuksan
http://radio.hrt.hr/radio-rijeka/clanak ... sta/29405/
Nova adresa mrežnih stranica Turističke zajednice grada Rijeke je visitRijeka.hr. U redizajn stranice do sada je uloženo oko 100 tisuća kuna, a među najvećim novostima je katalog smještaja.

I nove stranice su na hrvatskom, talijanskom, njemačkom i engleskom jeziku, a najveće sadržajne novosti donose u pretraživanju svih vrsta smještaja i osmišljavanju višednevnog boravka u Rijeci. Najvažnije je da smo predstavili sve objekte sa svim mogućnostima koje imaju, rekao je direktor turističke zajednice Petar Škarpa ističući i puno preglednije pretraživanje smještaja te mogućnost rezervacije bez napuštanja stranice.

U suradnji s vodičima Kvarnera preporučuje se program boravka u gradu od nekoliko sati do sedam dana. Kod predstavljanja smještaja moguć je izravan spoj na komentare gostiju. Stranice je izradio riječki Multilink, a direktor Boris Krstanović ističe tri postignuta tehnološka cilja: Prilagodbe uređajima, proširenje funkcionalnosti, a uključili smo i socijalne mreže.

Kvalitetnije će se pratiti ponašanje posjetitelja te će se njihovom interesu prilagođavati jačina predstavljanja pojedinih sadržaja. O njihovim klikovima ovisiti će i poredak na listi Top 10 riječkih destinacija. Trenutno je najpopularnije Korzo, zatim Trsatska gradina i katedrala sv. Vida.

:arrow: http://www.visitrijeka.hr
Slika

  • Similar Topics
    Odgovori
    Pogledano
    Zadnji post

Vrati se na: Web stranice našeg kraja

Tko je online

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost