Post broj:#5
Postao/la ivica.prpic » 19.8.2015, 16:44
-I have 'EM' ('Erkennungsmarke'),and some dig articles,from 'G.J.Rgt.188',area Permani-Ruzici ect.,there are few unmarked secret German WW2 grave yards from 'G.J.Rgt.188',B.R.-IP..
-Evo Talijanskom kolekcionaru sam napisao da odavno imam nešto malo poklonjenih i iskopanih standardnih WW2 artikala od '188.Planinskih Lovaca',upravo s spomenutog područja,odavno smo istražili to jedno orig. Njem. WW2 grobište,upravo s te narečene lokacije,a ima još netaknutih i neistraženih orig. Njem. WW2 grobišta s tog područja borbi,vezanih za '188.Planinske Lovce',znam precizno tu tajnu lokacuju,otkrio mi ju je još odavno pokojnik,koji mi je i poklonio tu orig. Njem. WW2 identifikacijsku pl.,a sliku iste sam odavno poslao i objavljena je i objašnjena,u renomiranom 'U. & A.' nekadašnjem časopisu,da spomenem i ovo,mjesno pučanstvo zna poimenice jednog Partizanskog sadistu egzekutora zarobljenih vrlo mladih Njem. WW2 vojnika,pripadnika upravo '188.G.J.Rgt.188',al isto tako mjesno pučanstvo zna i to,i pričali su mi to živi svjedoci tih krajratnih zbivanja,da je ta ista jedinica za odmazdu ubijala i vješala sve po redu,upravo s tog našeg područja,i staro i mlado,i ženu i djecu,i partizane,moramo biti realni,tako bar ja razmišljam,eto,za nas koji to volimo zanimljivo,za većinu drugih nezanimljivo !!! IP..