Dobrodošli na prvi forum o gradu Rijeci i Primorsko-goranskom zavičaju, koji je otvoren za sve ljude na svijetu, bez obzira na nacionalnost, vjeru i porijeklo.

Prijava  •  REGISTRIRAJ SE !

{RIJEŠENO} Potrebna pomoć! Industrijska pedagogija na području grada Rijeke.

Prije svega dobrodošli na forum, bili samo u prolazu ili stalni član. U ovoj rubrici Vi pitate a mi, članovi foruma odgovaramo. Ako imate kakvo pitanje, koje ima veze s Rijekom i našim krajem, slobodno ga postavite. Stojimo svima na usluzi !
Za postavit pitanje trebate se registrirat, što je vrlo brz i jednostavan postupak u koji ćete se i sami uvjeriti.
Postavite pitanje i pretplatite se na odgovor.
Pogledajte RIJEŠENA i NERIJEŠENA pitanja.
Pravila foruma
Što bolje opišete naslov i vaše pitanje, to je veća vjerojatnost i da ćete prije dobiti odgovor. Vi kao autor pitanja možete označiti temu "NERIJEŠENO" ili "RIJEŠENO". Obavezno prilikom pisanja pitanja postavite opciju na NERIJEŠENO, s time će se vaše pitanje, prikazati u listi neriješenih pitanja, što još više povećava odgovor. Pretplatite se na temu, opcija je pri dnu svake teme. Ne stavljajte slike s drugih poslužitelja za pohranu sliku, koristite našu opciju za umetanje privitaka .
Hvala Vam na pitanju i nadamo se, da ćete što prije dobiti odgovor na vaše pitanje i biti zadovoljni s njime. Ukoliko ste dobili traženi odgovor, označite temu kao "RIJEŠENO".
AgataBlai
Gost
Gost
 
Postovi: 2
Teme: 1
Pridružen: 22.3.2015, 17:51

{RIJEŠENO} Potrebna pomoć! Industrijska pedagogija na području grada Rijeke.

Post broj:#1  PostPostao/la AgataBlai » 22.3.2015, 20:53

Poštovani,
u sklopu kolegija Pedagogija rada na Odsjeku za pedagogiju Filozofskog fakulteta u Rijeci imam zadatak istražiti temu industrijska pedagogija na području grada Rijeke od 1950-ih do danas, odnosno fakultete koji su djelovali u tom razdoblju na području Rijeke. Cilj projekta je uvidjeti usklađenost potreba tržišta rada i ustanova za visoko obrazovanje koje osposobljavaju građane na području Rijeke. Molim Vas za pomoć i da me možda uputite kamo da se obratim za potrebne relevantne informacije i podatke!?
Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru!
Srdačan pozdrav,
Agata Blažić, studentica 3. godine preddiplomskog studija pedagogije! : smile01

 ! Adamić napisao:
Premjestio iz rubrike "Općenito".

Avatar korisnika
Vežičanka
Moderatorica
Moderatorica
Legenda foruma
Legenda foruma
 
Postovi: 4535
Teme: 157
Pridružen: 24.7.2012, 14:58

Re: Potrebna pomoć! Industrijska pedagogija na području grada Rijeke.

Post broj:#2  PostPostao/la Vežičanka » 23.3.2015, 10:09

Koliko znam Fakultet industrijske pedagogije je djelovao u zgradi današnjeg Teološkog fakulteta, nekadašnje Nautičke akademije.

Taj fakultet je spojen s Filozofskim fakultetom pa bi oni trebali imati svu arhivu gdje se sigurno može naći puno toga. Ako je nemaju, znači da su je predali DARu (Državni arhiv u Rijeci)

Polaznici su se školovali za nastavnike u industrijskim školama (ili školama za učenike u privredi kako se to onda ponekad zvalo.)
Radili su na primjer u školi koja se nekad zvala Metalsko -saobraćajna škola, to je iznad nekadašnjeg Torpeda. Ne znam kako se danas škola zove. Vjerujem da ima tamo profesora koji su završili tu školu a još rade pa bi ti možda mogli nešto reći o fakultetu.

AgataBlai
Gost
Gost
 
Postovi: 2
Teme: 1
Pridružen: 22.3.2015, 17:51

Re: Potrebna pomoć! Industrijska pedagogija na području grada Rijeke.

Post broj:#3  PostPostao/la AgataBlai » 23.3.2015, 14:46

Hvala Vam na pomoći i savjetu, svakako ću kontaktirati DAR kako bi možda dobila još neke potrebne informacije. :)


  • Similar Topics
    Odgovori
    Pogledano
    Zadnji post

Vrati se na: Pitanja i odgovori

Tko je online

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost