Dobrodošli na prvi forum o gradu Rijeci i Primorsko-goranskom zavičaju, koji je otvoren za sve ljude na svijetu, bez obzira na nacionalnost, vjeru i porijeklo.

Prijava  •  REGISTRIRAJ SE !

Traže se pjesnici, čakavski pjesnici

Govori našeg kraja.
Avatar korisnika
Milo14
Volim Rijeku
Volim Rijeku
 
Postovi: 285
Teme: 44
Pridružen: 16.8.2009, 23:19
Lokacija: Golden Island

Traže se pjesnici, čakavski pjesnici

Post broj:#1  PostPostao/la Milo14 » 10.2.2014, 23:11

Multimedijalna udruga Krčka beseda i nezavisni internetski portal otok-krk.org raspisuju literarni natječaj za najbolju pjesmu. Budući da smo u veljači, mjesecu ljubavi, zadana tema je „Ljubavna“.

Poželjno je, no nije i uvjet, da pjesme budu napisane na jednome od govora otoka Krka. U natječaju mogu sudjelovati svi čitatelji Portala, bez obzira na dob i mjesto stanovanja. Pjesma mora biti napisana u Word dokumentu, potpisana punim imenom i prezimenom, adresom i brojem telefona autora te poslana na e-mail adresu: otokkrk.org@gmail.com zaključno do 1. ožujka 2014. Svaki autor može poslati najviše tri uratka. Pjesma mora biti autorska i do sada nigdje javno objavljena.

Žiri u sastavu književnice Elfride Matuč Mahulja, prof. Eme Čišić i Mirande Šebelja izabrat će pet najboljih pjesama čiji će autori/ice dobiti plaketu. Pjesme će biti objavljene na portalu otok-krk.org, umnožene i podijeljene prolaznicima na Dan pjesništva 21. ožujka 2014., a autori će biti pozvani da svoje pjesme i pročitaju istoga dana na završnoj svečanosti programa „Utoplimo krčku zimu“ multimedijalne udruge Krčka beseda.
Slika
Bolje ispasti glup nego iz aviona

Vrati se na: Jezici i rječnici

Tko je online

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost