Za one koji neznaju srijedom šta bi od dosade . Postoji jedan klub na Viškovu koji se zove ACAPULCO. Eto ja sam slučajno tamo završio. Krcato je bilo ,ženske odlične a muzika uživo Gore možete i masu svojih poznanika vidjeti..provjerite
Bio sam napokon u Boi ali na kavi po danu. Uređeno za 5 , baš kako ja volim. Bio je i Alen Lisac u njemu sa svojim prijateljima. Počeo sam ljude preko slika prepoznavati .
Meni se ne sviđa pretjerano. Ona ljubičasta mi je ko omot Milke koji je cca 2tjedna stajao na žarkom suncu. Neke sličnosti u uređenju ima gore Neboder (po ogromnim fensi lusterima), samo su mi tamo boje ljepše (zeleno). Ali su mi zato fotelje užasne, kao da sam u zatvoru. Tako su masivne da kad se u njih sjedneš ne vidiš ništa okolo, već samo ono drito ispred tebe. A ja volim zjakati okolo, moram uvijek vidjeti što se oko mene zbiva.
U riječkom klubu Boa, u subotu, 19. ožujka 2011 mogli ste uživati u vrhunskom DJ setu Marka Miličevića aka. Gramophonedzie koji je poznat po hitu "Why don't you" te po tome što je ove godine osvojio prestižnu MTV-jevu nagradu.
U Boi je sutra stand up komičar Ivan šarić. Išao je ili ide još na naš Ekonomski faks.
15.04.2011.FRIDAY - MIDNIGHT STAND UP COMEDY BY IVAN ŠARIĆ - FREE ENTRY
Ivan Šarić, počeo je nastupati prije 4 godine kao gost komičar grupi Sve pet, a ubrzo nakon toga solo stand up nastupi počeli su se nizati. Vrhunac je svakako nastup u Mariboru na festivaluLENT gdje je nastupio rame uz rame zajedno sa našim velikim imenika komedije Pervanom i Vukmiricom. Uz više nastupa u Rijeci i Zagrebu Ivan, kao pripadnik novog vala stand up komičara, oduševit će vas jednom verzijom britkog britanskog humora Eddia Izzarda i Monty Python- a