whofromri napisao: Danas četverac Riječkih marki vrijedi 25 tisuća eura.
Adamić napisao:Zanimljiv , podatak za poštanske marke.
Za budući muzej u palači secerane evo postave .
Imaš izgled tog četverca ?
Stvarno ne znam, nisam filatelist, samo me zanimaju te neke naše riječke posebnosti. Ono, bili smo grad-država, izdavali smo svoje marke, rijetke su i vrijede.Liburnian napisao:whofromri napisao: Danas četverac Riječkih marki vrijedi 25 tisuća eura.
Malo je to preopćenito napisano. O kojem se točno četvercu radi? Također, treba razlikovati katalošku i tržišnu vrijednost marke. Da ne spominjem falsifikate, od kojih su neki nastali odmah nakon službenih izdanja i teško ih je razlikovati. No bez daljnjeg, radi se o pravoj filatelističkoj poslastici.
whofromri napisao:Ima u gradskoj knjižnici knjiga Ivana Martinaša, tamo su slike svih primjeraka i podaci koliko ih je tiskano i koliko danas vrijede. Koliko se sjećam, među vrjednijima je jedna crvene boje. 17 tisuća eura.
Adamić napisao: Evo 10 f crvene brojke . To je ta , uzeta sa stranice muzeja grada.
Adamić napisao: Što je s razdobljem SDR ? Ako da. Cijene li se u filatelističkom svijetu . Negdje sam pročitao da su izrađene prave lokapatriotske riječke marke . Bile su spremne za tisak ali nisu zaživjele ili ?
Adamić napisao:Sad ću u "Riječka naj naj rubrika ! Jeste li znali ?" pomaknut iznos na 54.000 eura !
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju