Pogledajte brutalne cijene HNK Rijeke, ali imamo lijeka, gledajte Rijeku, besplatno preko svojih pametnih telefona !
brutalne cijene hnk rijeka 2016Ne želite plaćati najskuplje ulaznice u Hrvatskoj i šire, odsada možete svaku utakmicu, gledati preko vašeg mobitela besplatno.

Skinite aplikaciju Mobdro na vaš mobitel, u sigurnosnim postavkama omogućite da se može instalirati i to bi bilo to. Gledajte sve utakmice Lige prvaka i Europske lige potpuno besplatno bez dosadnih reklama koje iskaču, npr. preko sportskih kanala, Arena sport 1,2,3,4,5  .

Oni stručniji mogu spojit mobitel na kućni televizor i uživat u potpunosti. Npr. za SAMSUNG S3,S5 i tablete postoji HDTV adapter koji to omogućava .

A kako će HNK Rijeka privući navijače na svoj stadion , neka bude njihov problem. U današnje doba pametnih telefona , internetske televizije i neimanja vremena i novaca, svaki gledatelj je zlata vrijedan ali njima očito nisu.
mobdro rijeka istanbul europa legaue
HRT neće prenositi našu Rijeku, ali na Mobdro će biti osiguran prijenos.(Arena sport 3)

www.mobdro.com/


 HNK Rijeka ni dalje ne želi čuti bijesne komentare svojih navijača da ima najskuplje ulaznice i pretplate za nezanimljivu domaću ligu i ne zna za odnos potražnje i ponude, očekuje se drastičan pad gledanosti nogometnog kluba Rijeka jer se sada javlja i zasićenje nečim novim .
Novi stadion Rijeke od 5 500 sjedala ne može se napuniti a uske sjedalice pod krovom baš i ne štite od kiše. Tu se javlja i problem parkiranja. npr. druga najskuplja tribina nema uopće osiguran parking a pretplata im košta kao jedna hrvatska plaća recimo prodavača u našim trgovačkim centrima.
Niti najjefttinija mjesta od 70kn nisu bila popupunjena, tijekom prošle sezone a kamoli ona iznad 100 kn.Trening kamp HNK Rijeke na Rujevici ima ukupni kapacitet stadiona - 5.500 sjedećih mjesta od toga ukupni broj natkrivenih mjesta - 2.750 sjedećih mjesta.

Dajemo primjer ODNOSA PONUDE I POTRAŽNJE , kako to radi engleski prvoligaš West Ham United, čiji je trener bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić rasprodao sve sezonske ulaznice za iduću sezonu kada se seli na londonski Olimpijski stadion.Sada smo u situaciji da smo u prvoj sezoni na tom stadionu prodali svih 50.000 sezonskih ulaznica i imamo desetke tisuća ljudi koji su na prioritetnoj listi za sezonska mjesta u sezoni 2017./18.", kazala je potpredsjednica kluba Karren Brady.
Supredsjedatelj kluba David Sullivan je već najavio da će se gledati kako povećati kapacitet Olimpijskog stadion s originalnih 54,000 mjesta na 66,000 do početka sezone 2017./18., a kako bi se uskladili s potražnjom. Sullivan je rekao da će klub dodati još 6,000 mjesta za iduću sezonu i planira još 6,000 za početak sezone nakon toga.S kapacitetom od 66,000 mjesta West Ham će imati najveći stadion u Londonu i drugi najveći u Premier League, odmah iza Old Trafforda, doma Manchester Uniteda (75,635 mjesta).

Tako se to radi.