Prijava  •  REGISTRIRAJ SE !

Lokalpatrioti Rijeka - Registracija

Pristupom na “Lokalpatrioti Rijeka” [u daljnjem tekstu: “mi”, “nas”, “naš(a/e/i/u)”, “Lokalpatrioti Rijeka”, “https://www.lokalpatrioti-rijeka.com/forum”], moraš se slagati sa svim, dolje navedenim, [pravnim] uvjetima/pravilima. Ukoliko se ne slažeš sa svim, dolje navedenim, [pravnim] uvjetima/pravilima, molim(o), ne pristupaj/koristi “Lokalpatrioti Rijeka”.
Kako, dolje navedene, [pravne] uvjete/pravila možemo promijeniti u bilo koje doba, a o čemu obavještavamo samo registrirane korisnike/ce, molim(o), s vremena na vrijeme ih [ponovo] pročitaj kako se nebi dogodilo da se ne slažeš s [promijenjenim] [pravnim] uvjetima/pravilima, a i dalje pristupaš/koristiš “Lokalpatrioti Rijeka”.


REGISTRACIJA
Prilikom registriranja trebate obratiti pozornost na sljedeće stvari :

Email adresa
Odaberite ispravnu email adresu. Provjerite da li je email aktivacije završio u vašem SPAM (neželjena pošta) pretincu !

Korisničko ime
Korisničko ime je Vaš nadimak na forumu. Naš savjet je da bude vezan uz Rijeku i Primorsko-goranski kraj, kako i priliči mjestu i nazivu foruma. Ne stavljate svoje puno ime i prezime jer tako ne možemo zaštiti vašu privatnost. Zabranjena su politička i navijačka imena. Ukoliko vaše korisničko ime ne zadovoljava uvjete, administracija ima pravo da ga ukloni.

Avatar
Da ovaj forum diše lokalpatriotski, smiju se stavljati samo avatari vezani za grad Rijeku i Primorsko-goranski kraj. Također zabranjena su politička i navijačka obilježja u vašem profilu. Nakon registriranja, prije samog pisanja namjestite vaš avatar u korisničkom profilu prema pravilima. Gosti koji su samo u prolazu ne moraju imati avatar.

Članstvo
Članovi koji su aktivirali svoj račun, ostaju trajno u članstvu. Žutom bojom su označeni svi koji imaju do 10 postova (stranci).

Ako imate kakvo pitanje, vezano uz grad Rijeku ili naš kraj, slobodno bili samo u prolazu ili stalni član, učinite to u rubrici "Pitanja i odgovori" koja se nalazi pri vrhu foruma.Postavite pitanje i pretplatite se na odgovor. Naši članovi će vam biti na usluzi.

Ne stavljajte slike s drugih poslužitelja za pohranu sliku, koristite na forumu, našu opciju za umetanje privitaka.
Poželjno je da se predstavite na forumu. Radi boljeg funkcioniranja rada foruma i olakšavanja posla moderatorima, molimo Vas pročitajte glavna pravila i pravila lijepog ponašanja koja se nalaze na početku foruma u rubrici PRAVILA I POMOĆ.
Želimo Vam ugodan boravak na forumu .
Slažeš se da nećeš postati uvredljive, bestidne, vulgarne, klevetničke, pune mržnje, prijeteće, seksualno orijentirane sadržaje kao ni bilo koje druge sadržaje koji krše zakon(e) [bilo tvoje zemlje, bilo zemlje u kojoj je “Lokalpatrioti Rijeka” hostan, bilo međunarodni(e) zakon(e)].
Činjenje navedenog uzrokuje trenutno i trajno isključenje osobe [činitelja/ice] s foruma kao i obavijest ISP-u [pružatelju Internet usluga] osobe [činitelja/ice] o učinjenom [bilježenje IP adresa svih postova služi upravo tome].
Slažeš se da “Lokalpatrioti Rijeka” ima pravo, u bilo koje doba, izbrisati/urediti/premjestiti/zatvoriti teme/postove sa sadržajem koji odgovara navedenom.

Slažeš se da Lokalpatrioti Rijeka, mogu koristiti sve tvoje tekstove i fotografije . Svi podaci, upisani prilikom registracije, upisuju se u bazu podataka unutar servera na kojem se nalazi phpBB softver. Niti jedan podatak ne smije i neće biti dan na uvid bilo kojoj osobi [osim naravno tebi kao vlasniku, “Lokalpatrioti Rijeka” i onih-ako/što/kako predviđa važeći zakon]. Niti “Lokalpatrioti Rijeka” niti phpBB ne mogu i neće biti odgovorni/e ukoliko uslijed eventualnog hakerskog napada dođe do uvida i otkrivanje podataka.

Svi postovi [poruke] na ovom forumu izražavaju mišljenja/stavove/poglede autora/ica tih postova, sukladno čemu administratori/ce, moderatori/ce i ostale osobe koje sudjeluju u održavanju ovog foruma ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih postova [naravno, osim vlastitih].