Pitamo Vas kako ocjenjujete prometovanje riječkim prometnicama svojim osobnim automobilom ?

Da li i Vas smetaju krateri (to više nisu ni rupe), izdignuti šahtovi, ulegnuti šahtovi, loše napravljene zakrpe i sl. kojim uništavate svoj automobil svakim metrom kojeg napravite kroz Rijeku.

Takvo stanje naravno utječe i na percepciju grada kao cjeline. Neke dionice su izrazito loše i prekopane do besvijesti. (Pehlin, Tizianova , priključak prema Sveučilišnoj Aveniji , ulica Vjekoslava Dukića je očajna (KBC Sušak) a koriste je na tisuće studenata i prosesora te osoblje i gosti bolnice  pa da se nitko ne pita kako se uopće to može nazvat cestom itd..itd.

ulegnuce grad Rijeka ceste
2012. godine skuterist (22) pao zbog neravnine (ulegnuća) na cesti i dobio  pravo na - odštetu (2017.).  Grad Rijeka, Županijska uprava za ceste PGŽ-a, Primorsko-goranska županija i Croatia osiguranje – dužno na ime imovinske i neimovinske štete solidarno mu isplatiti iznos od 41.260 kuna s kamatama, kao i naknaditi prouzročeni parnični trošak od oko 11.850 kuna. Izvor Novi list .

Da li šahte moraju ići baš kuda kotač  od automobila ide i naravno da se šahta kad tad izbije iz ležišta ? Zašto ne bi bile po sredini ceste ili po nogostupu. 

Pitamo vas , ostavite komentare na našem FB, ispunite anketu (traje do kraja 2018.) . Najbolje ćemo ovdje objavit.

Foto : Hana ri

kategorizacijacesta grad rijeka

Kategorizacija cesta u Gradu Rijeci. (Više na Rijeka Promet).

 

 Anketu ispunite ovdje

Poredajte najgore ceste u Rijeci i okolici
http://www.lokalpatrioti-rijeka.com/component/jvotesystem/uncategorized/najgore-ceste-u-naem-kraj

Ocjenite stanje prometnica u Gradu Rijeci
http://www.lokalpatrioti-rijeka.com/component/jvotesystem/uncategorized/ocijenite-stanje-prometni

02.05.2018.