cybe borba fifa19 Rijeka prva
Rijeka je prije rušenja ankete oko 15 h, imala  30 000 glasova  -  Screenshot par sati prije.

Na internetu se danas cijelo jutro vodile borbe za prevlast. Najveća CYBER borba u povijesti Rijeke. Rijeka je bila prva u glasovima, ispred Hajduka,  Crvene Zvezde i Partizana.

Najveća virtualna borba u povijesti Rijeke - FIFA 19

CYBER bitka za povijest - Riječani prešli u vodstvo i pokazali tko su gazde !  S preko 30 000 glasova do rušenja ankete ! Navijači Hajduka ostali u čudenju i šoku. Neprocjenjivo !

Kakav trijumf i mobilizacija Riječana ! Na internetu je danas cijelo jutro trajala "borba", protiv puno nadmoćnijeg neprijatelja. Prvi put u povijesti Rijeke, da su Riječani uključeni u jednu takvu virtualnu borbu.  
 
Ovo nismo očekivali. Gotovo preko noći promjenio se omjer snaga. Crvena Zvezda je nadmoćno vodila i onda Hajduk. Danas je Rijeka preuzela vodstvo s blizu  30.000 glasova podrške!

Prvi poziv na društvenim mrežama da se Rijeka pojavi na Fifi 19 , objavile su : Riječanke za Rijeku ...pa redom svi riječki portali osim Novog lista koji je tek danas objavio... kad smo već bili prvi. Bravo i njima , nikad nije kasno.

Hrvatski prvak Rijeka da se pojavi u jednoj od najpopularnijoj igri na svijetu , u konkurenciji , preko 100 klubova diljem svijeta.. dobio je snažnu potporu .
Uglavnom da smirimo strasti, Rijeka je pokazala zajedništvo , to je ono najvažnije a anketa, ako prođe , prođe. Bravo.


Za one koji još ne znaju :

Glasanje je za momčad koju želite vidjeti u FIFI 19 . Glasati se može OVDJE do okončanja izbora.

Uz PES je to najpopularniji nogomet kojeg igraju milijuni igrača diljem svijeta. Za PES ima Rijeka s najnovijomom momčadi, neslužbeni detaljni update (PSX4) smo prvi objavili na našim stranicama.

tovari bitka Riječani hajducke vijesti
Pogled s druge strane protivnika i njihove mobilizacije "vojske" od čak  58 000 članova.  Navijači Hajduka su bili u šoku i nevjerici , kad su ugledali ime RIJEKA ispred njih.  Neprocjenjivo.  Ha,ha.  S preko 30 000 glasova do rušenja ankete !

UPDATE - negdje oko 15 h pala je anketa, zbog velikog opterećenja. Prethodno je admin stranice već zabranio komentiranje zbog velikog broja komentara. Kontaktirali smo admina ali bezuspješno.
I onda vijest za koje smo sumnjali da će i bit tako. Riječani se “naložili” na nebitnu anketu o igri FIFA19 , članak koji je objavio Fiuman .hr  da se radi o nebitnoj anketi.. I Fiuman.hr je sudjelovao u pozivu na anketu. Na kraju nije ni važno toliko. Bilo je lijepo vidjeti toliko Riječana, zajedništvo  u jednoj virtualnoj borbi. Mi smo bili spremni potaknut i članstvo s foruma u jednom trenutku.

Za kraj jedan duhoviti, zanimljiv komentar s naše Fb stranice , koji je dobio najviše lajkova .

Luca Ž- "Više ljudi je glasalo da igra Fifu s Rijekom, nego za gradonačelnika " :D

Dosta ! Gasi anketu ! Gasi internet !

FOF

05.05.2018.