FIFA 18 je najprodavanija igra za PlayStation prošle godine, PES nije niti među 20 ! FIFA i EA Sports potvrdili su se kako se u ovogodišnjoj natjecateljskoj sezoni u FIFA-i 18 natjecalo više od 20 milijuna igrača i to samo na službenim natjecanjima.

Definitivno FIFA  je zadnjih 10 godina pomela PES koji je iz godne u godinu sve lošiji. PES ne vrijedi 540 kn. Šteta PES je dugo slovio kao najbolja nogometna igra. Napravili smo i prvi vodič kako zaigrati s Rijekom na PES-u 2018.  Generacije su odrasle uz PES, no treba priznat godinama to više nije to. Kralj je već odavno mrtav živjela FIFA.

Lakoća igranja, preglednost i ono mnogo važnije mnogo dobre zabave pruža s onim karakterističnim  EA bugovima koji daju igri simpatičnu draž (čuđenje, ljutnju ili smijeh).  Zapravo FIFa je danas ono što i treba biti ZABAVA .

 

 EA je izdala 2018 FIFA World Cup Russia Update donosi "autentičnu atmosferu" s najvećeg svjetskog nogometnog turnira, uz sve 32 nacionalne ekipe raspoređene u iste grupe, 12 stadiona i sve ostale detalje koji čine Svjetsko prvenstvo posebnim. Nama je super dodatak  s lakoćom smo s Hrvatskom postali prvaci svijeta !!!  :)))


 

Osim lansiranja FIFA 18 World Cup modea iz EA Sportsa su objavili i ono što navijači i igrači obično iščekuju s velikim nestrpljenjem: projekciju rezultata cijelog Svjetskog prvenstva odigranog na "automatici", tj. samo prema odnosima snaga igrača i repki koji su ugrađeni u igru.

Hrvatska, zanimljivo, u ovoj simulaciji prolazi skupinu i to kao prvoplasirana. Nakon prve tri utakmice EA Sports predviđa kako ćemo se plasirati iznad Argentine, izbacivši tako Island (3.) i Nigeriju (4.). Nakon toga Hrvatska prolazi i kroz osminu finala, te se u četvrtfinalu susreće sa Španjolskom gdje gubi 1:0.

 

 Tipični "američki pristup " iako je EA Sports iz Kanade. Srbija nije nikakva nasljednica Jugoslavije. Kad smo već kod najboljeg rezultata Jugoslavije , naš Riječanin Pero Radaković  donio je 1962. Jugoslaviji najbolje mjesto u povijesti !!! Obljetnica je bila baš jučer !

 10.06.1962 Na svjetskom nogometnom prvenstvu u Čileu pred 64 tisuća gledatelja naš Pero Radaković u četvrtfinalu protiv Njemačke zabio je jedini gol (87min)na utakmici i tako osigurao Jugoslaviji 4 mjesto, što je njezin najbolji doseg u povijesti. Ima i video pogotka.

 

 
I Riječani  prate Svjetsko :))


A naš klub Rijeka ima svojeg igrača na Svjetskom.  :)))


Filip Bradarić (HNK Rijeka ) . Iz HNL-a u repku .

Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji počinje 14. lipnja i traje do 15. srpnja, kada je na rasporedu finale. Tako da je FIFa 18 i dodotak world cup  pun pogodak pred samo natjecanje.

Nismo ni uspjeli izigrati sve a već je najavii FIFA 19 koja će čini se imat i Rijeku, što bi bilo prvi put u povijesti ! Riječani su poludjeli za onom fake anketom , gdje su tovare pomeli pred sobom. 
Najveća virtualna borba u povijesti Rijeke - FIFA 19

Najveća virtualna borba u povijesti Rijeke - FIFA 19

Preuzeto sa: http://www.lokalpatrioti-rijeka.com/vijesti/159-najveca-virtualna-borba-u-povijesti-rijeke-fifa-19


Najnoviji nastavak najpopularnije nogometne simulacije izlazi 28.9.2018. za sve platforme, a na naslovnici će i ove godine biti Cristiano Ronaldo. No kanadska tvrtka konačno je i službeno potvrdila ono o čemu se mjesecima pričalo. EA je kupio prava na Ligu prvaka i Europa ligu, koje su dosad bile ekskluziva PES-a. No nakon što je Konamiju istekao desetogodišnji ugovor s UEFA-om, najelitnija europska natjecanja odsad će se igrati na FIFA-i.


"Build your dream squad with live UEFA Champions League and Europa League content updates in FIFA 19 Ultimate Team. No matter where or how you play FIFA 19, you can experience the greatest club football competition in the world." 

 

Promo video pred Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. (Filip Bradarić)