Premalo je danas bilo zvijezda na Korzu za 25 godina uništavanja grada !
Deset zvijezda petokraka, a u njima imena Slavka Linića, Veljka Miškulina, Dorisa Hrasta, Jasne Jurković Kralj, Sajonare Čuline, Višnje Felker, Vojka Obersnela, Senke Šubat, Miljenka Kurobase i Mirka Pavičića.

6 lopovi grad rijeka banda korzo

1 lopovi grad rijeka banda korzo

2 lopovi grad rijeka banda korzo

3 lopovi grad rijeka banda korzo

4 lopovi grad rijeka banda korzo

5 lopovi grad rijeka banda korzo 1

7 lopovi grad rijeka banda korzo

Riječki pokret otpora iako primaju prijetnje smrću i pretresaju im se  stanovi, oni  i dalje , nastavljaju sa svojim prosvjedima u cilju borbe protiv riječke korupcijske i lopovske hobotnice koja snažnim pipcima drži  grad.

Pokret otpora ispred Gradske vijećnice na Korzu 16,  javno je uputio poziv glavnom državnom odvjetniku Dinku Cvitanu da se očituje u kojoj je fazi istraga protiv Slavka Linića, a nakon navoda bivše tajnice u JPS-u da je vlasnik računa u Trstu preko kojega se isplaćivao novac u vezi s privatizacijom te riječke tvrtke te cilj, a ako padne Linić, svi oni padaju, uvjerena je Šota kojoj nije jasno od čega živi 25.000 nezaposlenih Riječana, zbog čega šute i ne izađu na ulicu. Nadaju se da će ova akcija uspjet natjerat sramežljive i šutljive Riječane da se uključe u borbu protiv riječkih uništavača. Šota i društvo privedeni su nakon što su razvukli transparent "Velikani koji su zadužili nas i našu djecu" .

Vrijeme je za političke promjene i potpunu izmjenu gradskih kadrova jer oni su najviše krivi za stanje u našem gradu !

 

Foto Vedran KARUZA (Novi list)